KONYA / CİHANBEYLİ - Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Ara

2019 yılı Açık Öğreitm Lisesi kayıt tarihlerine iş takviminden ulaşabilirsiniz.

Ara

Cihanbeyli Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde  Cihanbeyli Gençlik Merkezi´nde açılan el sanatları kursunda yaz okulu öğrencilerimiz ile özel öğrencilerimizin ortaya koydukları ürünler sergilendi. Büyük beğeni toplayan sergimize destek veren herkese Cihanbeyli Halk Eğitimi Merkezi olarak teşekkür ederiz.

Kas

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK, KURUMUMUZ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ" VERİLDİ.

Kas

CİHANBEYLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN KOMEK VE ASEM KURS MERKEZLERİNDE TÜM KURSİYERLERE YÖNELİK BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ VERİLMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.

Kas

Cihanbeyli Halk Eğitimi Merkezi’nin Koordinatörü olduğu 2017-1-TR01-KA204-045660 Numaralı “I choose not to place ‘dis’ in my ability”  başlıklı Erasmus+ Ana Eylem 2 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar adlı projemizin ulus ötesi toplantısı 07-09/11/2018 tarihleri arasında İtalya/Torino´da gerçekleştirildi.

Ekm

Cihanbeyli Halk Eğitimi Merkezi’nin Koordinatörü olduğu 2017-1-TR01-KA204-045660 Numaralı “I choose not to place ‘dis’ in my ability”  başlıklı Erasmus+ Ana Eylem 2 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar adlı projemizin üçüncü hareketliliğini 09.10.2018-13.10.2018 tarihleri arasında İzmir’in Tire ilçesinde gerçekleştirdik.

Ekm